hirdetés
hirdetés

Megható videó készült az oltás fontosságáról

A napokban a Pfizer támogatásával készült videóban 65 évnél idősebb embereket hívtak meg, hogy üzenjenek unokáiknak az oltás fontosságáról. Azonban a stúdióban meglepetés várta őket...

hirdetés

Az utóbbi években örvendetesen megszaporodott az üzenetet kreatívan, izgalmasan, a megszokott reklámos kliséktől mentesen közvetítő kampányok, kezdeményezések száma. 2016 végén a Nyugdíjasok Országos Szövetsége indított nagy sajtóvisszhangot kiváltó kampányt Életben maradnának címmel.

A kampányban öt híres, tüdőgyulladásában elhunyt költő verseit öntötték képregény formába napjaink legtehetségesebb képregény rajzolói. Tavaly a Légúti Betegek Országos Egyesülete vette át a stafétát: nemcsak életre keltették, de egy asztalhoz is ültették egy izgalmas beszélgetés erejéig Csokonait (Pindroch Csaba), Arany Jánost (Scherer Péter) és Adyt (Badár Sándor) a Holt költők társalgása eseményen.

Az idén készült videó célja is az volt, hogy felhívja a figyelmet a bakteriális tüdőgyulladásra. A betegség különösen az idősek és az egészen kicsik számára jelenthet veszélyt, jó hír azonban, hogy ez védőoltással megelőzhető. Ezért fontos, hogy minél többen tisztában legyenek a prevenció lehetőségeivel.

(forrás: Pfizer)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés