hirdetés
hirdetés

Brantner Antal Ifjúsági Nívódíj

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság szerkesztősége publikációs pályázatot hirdet gyógyszerészhallgatóknak, fiatal gyógyszerészeknek és konzulenseiknek.

hirdetés

A pályázat célja fiatal szakemberek (gyógyszerészhallgatók és 35 év alatti gyógyszerészek) magyar nyelvű publikációs aktivitásának növelése, valamint potenciális konzulensek ösztönzése a tehetséges fiatalok közleményírásba való bevezetésére.

A pályázat fődíja: 75 000 Ft

Pályázni lehet:

  1. Megvédett graduális vagy posztgraduális szakdolgozattal,
  2. Elhangzott TDK előadás 1 oldalas összefoglalójával,
  3. 1 oldalas cikktervvel (munkacím + téma rövid kifejtése).

A zsűri az arra tartalmilag értékesnek tartott pályázati anyagok szerzőit felkéri a közlemények – előre megadott formai követelmények szerinti – elkészítésére. A kéziratok segítő szándékú szakmai bírálaton esnek át, és – amennyiben publikálható minőségűek – oklevélben részesülnek, valamint megjelennek a Gyógyszerészetben. Ezek közül választják ki a legkiválóbbnak ítélt közleményt, amelynek első szerzője Brantner Antal Ifjúsági Nívódíjban és pénzjutalomban részesül. 

Határidők:

  1. A pályázó 2019. március 15-ig emailben beküldi a pályázatát és a jelentkezési lapját.
  2. A Gyógyszerészet Szerkesztősége előbírálja a pályázatokat, és május elején felkéri a „megjelentetésre ajánlott” pályázatok szerzőit és konzulenseit, hogy a megadott formai szempontoknak megfelelően, szeptember 30-ig készítsék el és küldjék be a kézirataikat.
  3. A kéziratok formai és szakmai bírálatát követően a kézirat szerzők általi javítására további 20 nap áll rendelkezésre.

További részletek az MGYT honlapján

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés